You are not logged in.

Dear visitor, welcome to War 2 Glory Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

ADU

Sergeant

  • "ADU" is male
  • "ADU" started this thread

Posts: 147

Date of registration: Jan 12th 2016

Location: Ireland

  • Send private message

1

Monday, August 21st 2017, 1:29pm

Disconnecting from the game

Hi all
I am exercising a lot of Disconnecting from the game I have cleared all cac History tried many browsers all the usually ones cleared history I have used WIFI from many different locations ,I also use land lines has any one got a solution I have also used few different computers all only one year old or less
Really need to get this sorted
Is anyone getting the same? Issue

:):):):):):):):)

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Piran

Captain

  • "Piran" is male

Posts: 239

Date of registration: Jun 14th 2016

Location: Cornwall/France

Occupation: retired

  • Send private message

2

Monday, August 21st 2017, 2:17pm

no not those issues, only i have had recently is the timer on troops marching stops that using chrome its ok on firefox

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

ADU

Sergeant

  • "ADU" is male
  • "ADU" started this thread

Posts: 147

Date of registration: Jan 12th 2016

Location: Ireland

  • Send private message

3

Tuesday, August 22nd 2017, 12:34pm

Well its driving me NUTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

any one got a way to sort this

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

bonzo

Sergeant

Posts: 69

Date of registration: Dec 17th 2015

  • Send private message

4

Tuesday, August 22nd 2017, 1:17pm

it could be your router

in the past i had not been able to play the game because my router has first time stopped me loading the server i play.

i tried everything it would load to 100% and disconnect but if i went to a friends house or to my in laws i could log in with no issue. i changed my router and it was fine

the second time i had disconnect issues i reset router and ll the other obvious things and nothing helped i just again replaced my router and again i was again fine.

as luck has it my internet company cover the router so it was a phone call and they send them in the post for the following day once u convince them there is no need for an engineer just a router to swap and a call to send the settings .

also it maay not be this but i hope this helps in some way.

try to play from another location with your laptop not so easy some times camping out at a friends for a few hours to see if it disconnect the same but if it didnt the problem would then point to your internet connection and maybe the router.

If you prick us do we not bleed? If you tickle us do we not laugh? If you poison us do we not die? And if you wrong us shall we not revenge?


William Shakespeare
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

ADU

Sergeant

  • "ADU" is male
  • "ADU" started this thread

Posts: 147

Date of registration: Jan 12th 2016

Location: Ireland

  • Send private message

5

Wednesday, August 23rd 2017, 12:12am

all ready said that (I have used WIFI from many different locations )

:))))))

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

adbrigador

Community Manager

  • "adbrigador" is male

Posts: 268

Date of registration: Jun 19th 2017

  • Send private message

6

Thursday, August 24th 2017, 2:17am

Have you tried flushing your dns or updating your flash plugin?

https://www.whatsmydns.net/flush-dns.html


AD Brigador | @adbrigador
CM WAR2 Glory
Need Support? Click here
Or visit our facebook page
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Piran

Captain

  • "Piran" is male

Posts: 239

Date of registration: Jun 14th 2016

Location: Cornwall/France

Occupation: retired

  • Send private message

7

Thursday, August 24th 2017, 9:08am

Adam whilst playing on bodyguard server if i send troops out after 2 seconds the clock stops (troops timer). im using chrome works fine with firefox but dont like using firefox as i find game lags for me.. any ideas? thanks

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

ADU

Sergeant

  • "ADU" is male
  • "ADU" started this thread

Posts: 147

Date of registration: Jan 12th 2016

Location: Ireland

  • Send private message

8

Friday, August 25th 2017, 12:15am

This seems to have sorted my lap top out to some what as its much better now did the ipconfig thing and updated the flash
But my main PC still the same its on win 10

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

adbrigador

Community Manager

  • "adbrigador" is male

Posts: 268

Date of registration: Jun 19th 2017

  • Send private message

9

Friday, August 25th 2017, 12:48am

Adam whilst playing on bodyguard server if i send troops out after 2 seconds the clock stops (troops timer). im using chrome works fine with firefox but dont like using firefox as i find game lags for me.. any ideas? thanks


I find that Firefox tends to be the best option for flash games, I haven't really tested out the best config with Chrome.

What I would do, is test the game in a Chrome installation without extensions or in a private windows. Probably that could help improve this small graphical issues you're having.

AD Brigador | @adbrigador
CM WAR2 Glory
Need Support? Click here
Or visit our facebook page
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

ADU

Sergeant

  • "ADU" is male
  • "ADU" started this thread

Posts: 147

Date of registration: Jan 12th 2016

Location: Ireland

  • Send private message

10

Saturday, August 26th 2017, 1:16am

Still not sorted any other ideas

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

The Govner

Corporal

Posts: 50

Date of registration: Sep 19th 2016

  • Send private message

11

Saturday, August 26th 2017, 4:17am

try this

download Avant browser and check your flashplayer,maybe try a different one of those as well for awhile.I once had a problem similar to this and I changed browser and flash player for awhile,then went back a month later and problem was sorted,Our game DOSE NOT work well on Chrome,I would advise against using it. good luck

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

ADU

Sergeant

  • "ADU" is male
  • "ADU" started this thread

Posts: 147

Date of registration: Jan 12th 2016

Location: Ireland

  • Send private message

12

Saturday, August 26th 2017, 12:06pm

Ty The Govner now testing Avent Browser on my main pc so far 20 min and not Dc will keep you posted
I always use OPERA never had issue with it chrome and fire fox was the worst

:)

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook